Als de aarde beeft...

 

De aarde is voortdurend in beweging. Meestal valt daar weinig van te merken

Strategie & Business Development

Strategie & Business Development

Onverwachte gebeurtenissen binnen bedrijven en overheid zijn niet altijd te voorkomen. De beste remedie daartegen is het bedrijf voor te bereiden op gebeurtenissen die niet zullen plaatsvinden. Want op een dag zullen ze namelijk wel plaatsvinden. De praktijk heeft dat geleerd. U hoeft daar niet over wakker te liggen. Wij liggen niet wakker van dergelijke evenementen, wij zijn er op voorbereid.

Lees meer

Kwaliteitsmanagement

Kwaliteitsmanagement

Kwaliteitsmanagement kan worden gezien als een belangrijke managementtool. Toenemende professionalisering van organisaties binnen Welzijn en Zorg leiden er toe dat kwaliteitsmanagement en de daaraan gerelateerde certificering van steeds groter belang wordt. Niet alleen als middel om de interne bedrijfsvoering te optimaliseren, maar ook in het kader van het verkrijgen van (overheids)financiering.

Lees meer

Crisismanagement

Crisismanagement

In veel bedrijven komt de crisis onverwachts. De markt geeft geen aanleiding tot zorg. In beginsel moet alles toch goed gaan? Maar toch komen allerlei factoren samen die zorgen voor een crisis. Een aardbeving! Besef dat u op dat moment niet alleen bent. Er zijn duizenden bedrijven geconfronteerd met dergelijke feiten.

Lees meer