ONZE AANPAK

  

 

niet alledaags maar onverwacht effectief

De aanpak van EarthQuake Management

 

 

Onze opdrachtgevers zijn specialisten op hun eigen terrein. Daar hoeven wij niets aan toe te voegen. Een plotselinge onverwachte situatie waarin ze terechtkomen is voor hen wel nieuw. Op dat moment komen wij binnen. Hoe gaan we bij binnenkomst te werk? Wij maken een quick scan van wat er gaande is. Welke invloed heeft dat op de continuiteit, het personeel, de aandeelhouders of andere betrokkenen? Welke maatregelen moet het eerst genomen? Met wie moet worden gesproken? Welke noodverbanden moeten er gelegd worden. Welke communicatie moet worden gedaan en naar wie? Op basis van deze quick scan stellen we een korte termijn plan op. Zodanig dat de rust weerkeert. Na deze fase gaan we verder.

 

Wat moet er als eerste gebeuren om niet alleen de rust te handhaven, maar ook om de herstelfase goed door te komen. Misschien moet de strategie worden aangepast. Misschien juist de implementatie daarvan. Een reorganisatie? Of een betere positie naar de media opbouwen? Wij doen het. We zijn er voor. En we beloven wat we doen. Niet als consultant. Maar met ervaring in uw branche en concrete resultaatsverwachtingen.

 

Zo pakt EarthQuake Management aan! Wil je meer weten over onze aanpak of zoek je NU ondersteuning, neem dan contact op. Voor het te laat is.